U bent hier

Vergadering

dinsdag 24 februari 2015, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Geschrapt .
Gedachtewisseling over het Gelijkekansen- en diversiteitsplan 2015 van de Vlaamse overheid met:
- Liesbeth Homans, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding
- Alona Lyubayeva, Vlaams Diversiteitsambtenaar
- Liselotte Hedebouw, Commissie Diversiteit SERV
toegevoegd .
64 (2014-2015)
Externe sprekers
Liesbeth Homans (Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding), Liselotte Hedebouw (studiedienst Commissie Diversiteit SERV) en Alona Lyubayeva (Vlaamse diversiteitsambtenaar)
van Ingrid Pira aan minister Liesbeth Homans
1146 (2014-2015)
van Joris Vandenbroucke aan minister Liesbeth Homans
1075 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten zitting)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.