U bent hier

Video

Agenda

63 (2014-2015)
Externe sprekers
Joke Schauvliege (Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw) en Ben Weyts (Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn)
De leden van de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand en van de Commissie voor Leefmilieu, Natuur, Ruimtelijke Ordening, Energie en Dierenwelzijn worden uitgenodigd om dit agendapunt bij te wonen
van Lode Ceyssens aan minister Ben Weyts
863 (2014-2015)
van Joris Vandenbroucke aan minister Ben Weyts
889 (2014-2015)
van Dirk de Kort aan minister Ben Weyts
961 (2014-2015)
van Martine Fournier aan minister Ben Weyts
1027 (2014-2015)
van Dirk de Kort aan minister Ben Weyts
1064 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.