U bent hier

In de kijker

Aanpak stress en burn-out

Stress en burn-out zijn in toenemende mate oorzaak van ziekteverzuim op het werk. Sinds 1 september 2014 moeten bedrijven wettelijk een beleid uitstippelen om dit probleem aan te pakken. Wat gebeurt er op Vlaams niveau? Welke maatregelen heeft minister Philippe Muyters al genomen om burn-out aan te pakken? Zal hij bijkomende initiatieven nemen?

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.