U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Kinderrechtencommissariaat

De leden van de commissie bespreken, samen met de kinderrechtencommissaris en minister Sven Gatz, het jaarverslag van het Kinderrechtencommissariaat in samenhang met het Vlaams Jeugdbeleidsplan 2010-2014 en Vlaams Actieplan Kinderrechten 2011-2014.
Parlementair document 42 en 203

Video

Agenda

van het Kinderrechtencommissariaat
42 (2014-2015) nr. 1
Verslaggevers
Freya Van den Bossche, Peter Persyn, Jos De Meyer en Lionel Bajart
Gedachtewisseling met Bruno Vanobbergen, Vlaams Kinderrechtencommissaris, en met Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel
van Sven Gatz
203 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Tine Soens
Gedachtewisseling met Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.