U bent hier

In de kijker

Online activiteiten VRT

De VRT lanceerde recent op haar nieuwsplatform deredactie.be een weekendinterview, op dezelfde manier als de weekendedities van kranten. Strookt dit nieuwe initiatief met de beheersovereenkomst van de VRT met de Vlaamse overheid, waar de nadruk wordt gelegd op het audiovisuele aspect? Gaat de VRT hiermee in concurrentie met de geschreven pers? Zal minister Sven Gatz hierover bepalingen laten opnemen in de nieuwe beheersovereenkomst?
Vragen van Wilfried Vandaele en Bart Caron

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.