U bent hier

In de kijker

Actieplan 2015 gelijke kansen en diversiteit Vlaamse overheid

De dienst Diversiteitsbeleid van de Vlaamse overheid stelt jaarlijks een actieplan op over gelijke kansen en diversiteit voor de ambtenaren bij de Vlaamse overheid. De leden van de commissie Bestuurszaken wisselen van gedachten over het actieplan 2015 met minister Liesbeth Homans, met de Vlaamse diversiteitsambtenaar Alona Lyubayeva, en met Liselotte Hedebouw van de Commissie Diversiteit van de Sociaal-Eonomische Raad van Vlaanderen (SERV).

Video

Agenda

van Kurt De Loor aan minister Liesbeth Homans
950 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.