U bent hier

In de kijker

Taalwetwijzer

Iedereen die vragen heeft over of problemen bij de toepassing van de taalwetten in Brussel en in Vlaanderen, kan daarvoor terecht bij het Steunpunt Taalwetwijzer. Dit steunpunt is nu gedurende lange tijd onbemand, wat in het verleden ook al het geval was. Waarom is het steunpunt niet bemand? Hoe staat minister Sven Gatz daartegenover? Worden taalklachten dan momenteel niet behandeld?
Vraag van Willy Segers

Agenda

van Willy Segers aan minister Sven Gatz
866 (2014-2015)

10:30 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Hoorzitting demografische evolutie

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.