U bent hier

In de kijker

Sportinfrastructuur

Het Rekenhof stelde een rapport op over de investeringen in de Vlaamse sportinfrastructuur. De leden van de commissie wisselen daarover van gedachten met afgevaardigden van het Rekenhof en met minister Philippe Muyters.
Parlementair document 37-A

Agenda

van het Rekenhof
37-A (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Herman Wynants
Gedachtewisseling met afgevaardigden van het Rekenhof en met Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport
van het Rekenhof
36 (2014-2015) nr. 1
Verslaggevers
Björn Anseeuw, Herman Wynants, Mathias De Clercq, Joris Vandenbroucke, Jan Bertels en Lieve Maes
Gedachtewisseling met afgevaardigden van het Rekenhof

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.