U bent hier

In de kijker

Vlaams Instituut voor Archivering

Het Vlaams Instituut voor Archivering (VIAA) werd in 2012 opgericht om het cultureel erfgoed digitaal te bewaren en het te ontsluiten. De periode waarbinnen de werkingsmiddelen voor het VIAA waren gegarandeerd, loopt binnenkort af. Het evaluatierapport over de voorbije twee jaar is nog niet beschikbaar, maar volgens de interpellant dringt de nood aan een duurzame dotatie zich op. Heeft minister Sven Gatz daarover overleg gepleegd met zijn collega-ministers? Zal het VIAA kunnen rekenen op een duurzame dotatie? Kan het evaluatierapport openbaar worden gemaakt?
Interpellatie van Bart Caron

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Philippe Muyters en minister Sven Gatz
23 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.