U bent hier

In de kijker

Bespreking beleidsnota

Bij het begin van een nieuwe legislatuur dient elke minister een of meerdere beleidsnota’s in, met daarin de concrete uitwerking van het regeerakkoord voor zijn of haar bevoegdheden. Minister Liesbeth Homans beantwoordt de reeds gestelde vragen over haar beleidsnota Bestuurszaken 2014-2019, waarna de leden van de commissie de bespreking ervan afsluiten.
Stuk 139

Video

Verslag

139 (2014-2015) nr. 4

Agenda

139 (2014-2015) nr. 1
Antwoorden van de minister en afsluiting van de bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.