U bent hier

Vergadering

donderdag 3 april 2014, 14.00u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Agenda

van Tine Eerlingen aan minister Hilde Crevits
1188 (2013-2014)
Oosterweelverbinding kostenrapportage Alternatieven - studie ARCADIS van 24 december 2013
Hoorzitting met vertegenwoordigers van ARCADIS
van Dirk de Kort, Bart Martens, Annick De Ridder, Caroline Bastiaens, Steve D'Hulster, Lies Jans en Griet Smaers, verslag door Karin Brouwers
2516 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.