U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering, verslag door Vera Van der Borght
2429 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Vera Van der Borght
Gemeenschapsaangelegenheid
van Mieke Vogels, verslag door Vera Van der Borght
2267 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Vera Van der Borght
Hoorzitting met: - mevrouw Viviane Sorée, voorzitter, en de heer Peter Lambreghts, woordvoerder van Onafhankelijk Leven vzw - de heer Jozef De Witte, directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding - de heer Bies Hendrickx, algemeen directeur van Pegode vzw en vzw GiPSo - de heer Jean-Pierre Van Baelen, voormalig veranderingsmanager ondersteuningsbeleid voor personen met een handicap
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.