U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
2334 (2013-2014) nr. 1
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - de heer Frederik Vanlaere van de Dienst Wetsmatiging van het Departement Bestuurszaken en de heer Joris De Smedt, consultant bij Deloitte, over de uitgevoerde werklastmeting - vertegenwoordigers van de Vereniging van Vlaamse Provincies - vertegenwoordigers van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten - professor Dirk Lauwers, Centre for Urban Development, Universiteit Antwerpen

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.