U bent hier

Agenda

van Patricia De Waele en Gwenny De Vroe
2194 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Joke Quintens
Hoorzitting met: - mevrouw Peggy Verzele, directeur Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen - CIB Vlaanderen - de heer Stefan Van Tricht, notaris, voorzitter Commissie decreten van de Nederlandstalige Raad - Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat - de heer Xavier Buijs, diensthoofd en stafmedewerker ruimtelijke ordening en huisvesting - Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten

15:00

van Koen Van den Heuvel, Matthias Diependaele en Bart Van Malderen
2441 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Dirk de Kort
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.