U bent hier

Verslag

van de Vlaamse Regering
2185 (2013-2014) nr. 1
2185 (2013-2014) nr. 6

Agenda

van de Vlaamse Regering
2317 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Mia De Vits
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
van de Vlaamse Regering
2185 (2013-2014) nr. 1
Verslaggevers
Sonja Claes, Erik Arckens, Ward Kennes, Karin Brouwers, Peter Van Rompuy, Tinne Rombouts, Valerie Taeldeman, Irina De Knop, Vera Van der Borght, Marino Keulen, Karim Van Overmeire, Kathleen Helsen, Patricia De Waele en Koen Van den Heuvel
Gedachtewisseling over de aan de commissie toegewezen bevoegdheden, met: - de heer Koen Jongbloet, hoofd van de afdeling Beleid van het Departement internationaal Vlaanderen - mevrouw Ingrid Festraets, beleidsmedewerker van de afdeling Beleid van het Departement internationaal Vlaanderen - een vertegenwoordiger van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen (F.I.T.)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.