U bent hier

Agenda

van Katrien Schryvers, Veli Yüksel, Sonja Claes, Cindy Franssen, Jan Verfaillie en Ward Kennes
2188 (2013-2014) nr. 1
Verslaggever
Jan Durnez
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) - Vlaamse Vereniging van Ambtenaren en Beambten Burgerlijke Stand (VLAVABBS) - Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK) - Nationale Federatie van Beroepsverenigingen en Syndicale Kamers van Aannemers van Begrafenissen van België (NFBBB) - Autonome Raad voor het Uitvaartwezen (VARU) - Crematorium Westlede

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.