U bent hier

Agenda

van Chris Janssens, Joris Van Hauthem, Filip Dewinter, Frank Creyelman, Marijke Dillen en Christian Verougstraete
2121 (2012-2013) nr. 1
Verslaggevers
Peter Reekmans en Marc Hendrickx
van Peter Reekmans
2135 (2012-2013) nr. 1
Verslaggevers
Peter Reekmans en Marc Hendrickx
Hoorzitting met: - de heer Dirk Rochtus, professor internationale politiek Thomas More Antwerpen/KU Leuven - Z.E. de heer Mehmet Hakan Olcay, buitengewoon en gevolmachtigd Ambassadeur van de Republiek Turkije - mevrouw Ria Oomen-Ruijten, lid van het Europees Parlement (CDA) - de heer Philippe Leruth, journalist L'Avenir en gewezen vice-voorzitter EFJ

Er wordt in simultaanvertaling voorzien

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.