U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over de bijdrage van Wonen en Energie aan het ontwerp van Vlaams Klimaatbeleidsplan 2013-2020, met mevrouw Freya Van den Bossche, Vlaams minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie, en vertegenwoordigers van de Vlaamse Woonraad

15:15 uur

Gedachtewisseling over de bijdrage van Mobiliteit aan het ontwerp van Vlaams Klimaatbeleidsplan 2013-2020, met mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, en vertegenwoordigers van de Mobiliteitsraad van Vlaanderen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.