U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over de bijdrage van Landbouw aan het ontwerp van Vlaams Klimaatbeleidsplan 2013-2020, met de heer Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid

14:30 uur

Hoorzitting over de illegale export van autowrakken en elektroschroot met mevrouw Lieselot Bisschop van de Universiteit Gent, de heer Patrick Van den Bossche van Agoria en met een vertegenwoordiger van de afdeling Milieu-inspectie
Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, over de illegale export van autowrakken en elektroschroot.
van Peter Reekmans aan minister Kris Peeters en minister Joke Schauvliege, beantwoord door minister Joke Schauvliege
1604 (2012-2013)
van Peter Reekmans aan minister Kris Peeters en minister Joke Schauvliege, beantwoord door minister Joke Schauvliege
1652 (2012-2013)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.