U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over de bijdrage van Landbouw aan het ontwerp van Vlaams Klimaatbeleidsplan 2013-2020, met de heer Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid

14:30 uur

Hoorzitting over de illegale export van autowrakken en elektroschroot met mevrouw Lieselot Bisschop van de Universiteit Gent, de heer Patrick Van den Bossche van Agoria en met een vertegenwoordiger van de afdeling Milieu-inspectie
Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, over de illegale export van autowrakken en elektroschroot.
van Peter Reekmans aan minister Kris Peeters en minister Joke Schauvliege, beantwoord door minister Joke Schauvliege
1604 (2012-2013)
van Peter Reekmans aan minister Kris Peeters en minister Joke Schauvliege, beantwoord door minister Joke Schauvliege
1652 (2012-2013)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.