U bent hier

Agenda

van Boudewijn Bouckaert, Elisabeth Meuleman, Ulla Werbrouck en Mieke Vogels
1722 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

14:00 uur

van Wim Van Dijck aan minister Pascal Smet
1376 (2012-2013)
van Kathleen Deckx aan minister Pascal Smet
1445 (2012-2013)

14:30 - 16:30 uur

Gedachtewisseling over 'Onderwijsspiegel 2013. Jaarlijks rapport van de Onderwijsinspectie' met de heer Lieven Viaene, inspecteur-generaal Onderwijsinspectie
Gedachtewisseling over 'Onderwijsspiegel 2013. Jaarlijks rapport van de Onderwijsinspectie' met de heer Pascal Smet, Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.