U bent hier

Agenda

van Jurgen Verstrepen aan minister Ingrid Lieten
1380 (2012-2013)

15:15

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
- Vervolg hoorzitting signaalintegriteit
van Ludwig Caluwé, Bart Van Malderen, Kris Van Dijck en Philippe De Coene
1703 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers: - de heer Peter Bossaert, VMMa - de heer Philippe Bonamie, SBS - mevrouw Sandra De Preter en mevrouw Lut Vercruysse, VRT - de heer Steven Dewaele, Belgacom - mevrouw Ann Caluwaerts en de heer Renaat Berckmoes, Telenet - de heren Tom Crauwels en Ivo Mechels, Test-Aankoop

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.