U bent hier

Vergadering

donderdag 21 maart 2013, 10.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Gedachtewisseling over het 'Onderzoek naar de planlastvermindering in het hoger onderwijs', uitgevoerd door de Hogeschool Gent met:
- prof. dr. Adelien Decramer
- prof. dr. Ellen Wayenberg
- mevrouw Jolien Dewaele
gewijzigd
Gedachtewisseling over het 'Onderzoek naar de planlastvermindering in het basis- en secundair onderwijs', uitgevoerd door de Antwerp Management School, met:
- prof. dr. Patrick Kenis
- de heer Peter Michielsens
- de heer Walter van Andel

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.