U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling over milieuhandhaving naar aanleiding van het Milieuhandhavingsrapport 2011 en de nakende omgevingsvergunning, met minister Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, en met vertegenwoordigers van de Vlaamse Hoge Raad voor de Milieuhandhaving, de afdeling Milieuhandhaving, Milieuschade en Crisisbeheer en de afdeling Milieu-Inspectie

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.