U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1867 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Fatma Pehlivan
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) - Vereniging van de Vlaamse Provincies (VVP) - Deloitte - De Verenigde Verenigingen - Kruispunt Migratie-Integratie - Brussels onthaalbureau (bon) - Antwerps integratiecentrum de8 - Oost-Vlaams Diversiteitscentrum (OdiCe vzw) - Tolk- en Vertaalservice Gent vzw
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.