U bent hier

Agenda

van Sabine Poleyn aan minister Joke Schauvliege
539 (2012-2013)
Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, en de heer Roeland Bracke van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij over de evaluatierapporten 2011 van de milieubeleidsovereenkomsten betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur, afgedankte zaklampen, afgedankte voertuigen, afvalbatterijen, afvalloodstartbatterijen, afvalbanden, afgewerkte olie, gebruikte frituurvetten en -oliën, oude en vervallen geneesmiddelen, persdrukwerk en reclamedrukwerk
van Dirk Peeters en Hermes Sanctorum-Vandevoorde
1382 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.