U bent hier

Vergadering verenigde commissies

dinsdag 27 november 2012, 14.02u - Zaal Peter Paul Rubens

Agenda

Gedachtewisseling met de heer Bruno Vanobbergen, kinderrechtencommissaris, over de Knelpuntnota Kinderen van de rekening - Knelpuntennota Opvangcentra van het GO!
Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van het GO! over de bestaande situatie en de door het GO! vastgestelde problemen inzake de opvangcentra en de internaten voor het buitengewoon onderwijs van het GO!
Gedachtewisseling met de heer Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, en met de heer Pascal Smet,Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel, over de opvangcentra en de internaten voor het buitengewoon onderwijs

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.