U bent hier

Agenda

van Yamila Idrissi aan minister Philippe Muyters
417 (2012-2013)
van Patricia De Waele aan minister Philippe Muyters
144 (2012-2013)
van Mercedes Van Volcem aan minister Philippe Muyters
164 (2012-2013)
van Lode Ceyssens aan minister Philippe Muyters
212 (2012-2013)
Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van de Raad voor Vergunningsbetwistingen, de heer Bart Weekers, Vlaams Ombudsman, en de heer Philippe Muyters, Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport, over het jaarverslag 2011-2012 van de Raad voor Vergunningsbetwistingen

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.