U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
15 (2012-2013) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheden Bestuurszaken en Toerisme van de heer Geert Bourgeois, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering, Toerisme en Vlaamse Rand Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Zie blz. 29 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

van Geert Bourgeois
1758 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever en bespreking
van Geert Bourgeois
1761 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever en bespreking
van de Vlaamse Regering
1752 (2012-2013) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 12. Jobpunt Vlaanderen Hoofdstuk 15. Fonds Administratieve Toeristische Boeten Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Zie blz. 31 van de afdrukversie voor alle adviezen bij het ontwerp van programmadecreet

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.