U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling met de heer Bart Weekers, Vlaams ombudsman, en mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, over de recente aanbeveling van de Vlaamse Ombudsdienst over anderstalige reclame bij De Lijn.
van Ward Kennes aan minister Hilde Crevits
2212 (2011-2012)
van Lies Jans aan minister Hilde Crevits
2218 (2011-2012)
van Peter Reekmans aan minister Hilde Crevits
2235 (2011-2012)
van Lies Jans aan minister Hilde Crevits
2238 (2011-2012)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.