U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering, verslag door Wim Wienen en Wilfried Vandaele
1573 (2011-2012) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met woordvoerders van: - Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) - Private Omroep Federatie (POF) - Vlaamse Regulator voor de Media (VRM)
van Karim Van Overmeire, Erik Arckens, Johan Deckmyn, Christian Verougstraete, Frank Creyelman en Marijke Dillen, verslag door Wim Wienen en Wilfried Vandaele
571 (2009-2010) nr. 1
van Wim Wienen, Wim Van Dijck en Marijke Dillen, verslag door Wim Wienen en Wilfried Vandaele
1549 (2011-2012) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.