U bent hier

Agenda

Hoorzitting over een uniforme sociale correctie van de drinkwatercomponent van de waterfactuur met vertegenwoordigers van:
- Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen
- AquaFlanders
- Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten
- Vlaams Netwerk van verenigingen waar armen het woord nemen
- Welzijnszorg vzw
- Gezinsbond
Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, over een uniforme sociale correctie van de drinkwatercomponent van de waterfactuur
van Valerie Taeldeman aan minister Joke Schauvliege
2146 (2011-2012)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.