U bent hier

Agenda

Werkbezoek aan Belgian Scrap Terminal en Indaver/Sleco in Kallo rond het thema van recyclage van voertuigen en de verwerking van shredderafval
Afspraak om 9:00 uur aan het NMBS-station van Berchem of om 9:30 uur op de parking van restaurant Bebronna, Singelberg, Ketenislaan 1, 9130 Kallo
Gsm: 0474 40 87 72

Het werkbezoek is voorbehouden aan de leden die zich hebben ingeschreven bij het commissiesecretariaat

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.