U bent hier

Agenda

van Katrien Schryvers, Tom Dehaene en Vera Jans
1192 (2010-2011) nr. 1
Hoorzitting met als sprekers: prof. dr. Johan Vanderfaeillie, VUB, Klinische en levenslooppsychologie dr. Lieve Vandewalle, OPZ Geel mevrouw Els Van Achter, voorzitter VZW Pleegouders Vlaanderen mevrouw Marijke Wieërs, Pleegzorg in Gezin de heer Dirk Verdonck, directeur Oikonde Leuven
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.