U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling met de heer Willem Debeuckelaere, voorzitter van de Vlaamse Toezichtscommissie voor het elektronische bestuurlijke gegevensverkeer, over het jaarverslag 2010 van de Vlaamse Toezichtscommissie
van de Vlaamse Ombudsdienst
41 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Marijke Dillen, Sabine Poleyn, Marino Keulen, Gwenny De Vroe, Veerle Heeren, Dirk de Kort en Martine Fournier
Bevoegdheden Bestuurszaken en Binnenlands Bestuur Gedachtewisseling met de heer Bart Weekers, Vlaams Ombudsman, en de heer Geert Bourgeois, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering, Toerisme en Vlaamse Rand
van Jan Verfaillie aan minister Geert Bourgeois
463 (2011-2012)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.