U bent hier

Agenda

van Geert Bourgeois
1266 (2011-2012) nr. 1
Verslaggevers
Ward Kennes en Fatma Pehlivan
Hoorzitting met: - mevrouw Naima Charkaoui, Vlaams Minderhedenforum - de heer Herman Lauwers, Kruispunt migratie-integratie - de heer Piet Van Schuylenbergh, Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten - de heer Johan Leman, vzw Foyer - de heer Eric De Jonge, Brussels Onthaalbureau bon vzw - de heer Koenraad Blansaer, Stedelijke tolk- en vertaaldienst Antwerpen - de heer William Blondeel, provincie Oost-Vlaanderen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.