U bent hier

Agenda

van Pascal Smet
1346 (2011-2012) nr. 1
Verslaggever
Sabine Poleyn
Hoorzitting met als sprekers: - prof. dr. Piet Van de Craen, vakgroep Taal- en Letterkunde, VUB - prof. dr. Kris Van den Branden, directeur van het Centrum voor Taal en Onderwijs (CTO), K.U. Leuven - prof. dr. Frank Fleerackers, voorzitter van het Verbond der Vlaamse Academici (VVA) - de heer Robrecht Vermeulen, voorzitter en de heer Jan Roukens, lid van de Taalwerkgroep, van het Overlegcentrum voor Vlaamse Verenigingen (OVV)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.