U bent hier

Agenda

van Tine Eerlingen aan minister Joke Schauvliege
2026 (2010-2011)
van Marc Hendrickx aan minister Ingrid Lieten, minister Kris Peeters, minister Freya Van den Bossche en minister Joke Schauvliege, beantwoord door minister Joke Schauvliege
2162 (2010-2011)
van Marleen Van den Eynde aan minister Joke Schauvliege
2247 (2010-2011)
Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van het Agentschap voor Natuur en Bos over de evaluatie van het besluit van de Vlaamse Regering met betrekking tot soortenbescherming en soortenbeheer (het Soortenbesluit)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.