U bent hier

Agenda

10:00 - 10:30 uur

Toelichting bij de resultaten van de evaluatie van de taalproef voor kleuters door de heer Pascal Smet, Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel

10:30 uur

van An Michiels, Katleen Martens en Gerda Van Steenberge
231 (2009-2010) nr. 1
Verslaggevers
Fatma Pehlivan en Sabine Poleyn
van Irina De Knop, Marleen Vanderpoorten, Fientje Moerman, Ann Brusseel en Sven Gatz
862 (2010-2011) nr. 1
Verslaggever
Fatma Pehlivan
Hoorzitting over de taalproef voor kleuters en taalbadklas met als sprekers: - prof. dr. Rianne Janssen (K.U.Leuven) - de heer Stefan Grielens, directeur Vrije-CLB-Koepel - mevrouw Inge Van Trimpont, directeur Permanente Ondersteuningscel CLB GO! - prof. dr. Piet Van Aevermaet, directeur Steunpunt Diversiteit en Leren - de heer Luc Heyerick, departementshoofd Onderwijs en Opvoeding, stad Gent - de heer Joël Boussemaere, ondervoorzitter Organisatie Directeurs Vlaams Basisonderwijs

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.