U bent hier

Agenda

10:00 - 10:30 uur

Toelichting bij de resultaten van de evaluatie van de taalproef voor kleuters door de heer Pascal Smet, Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel

10:30 uur

van An Michiels, Katleen Martens en Gerda Van Steenberge
231 (2009-2010) nr. 1
van Irina De Knop, Marleen Vanderpoorten, Fientje Moerman, Ann Brusseel en Sven Gatz
862 (2010-2011) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting over de taalproef voor kleuters en taalbadklas met als sprekers: - prof. dr. Rianne Janssen (K.U.Leuven) - de heer Stefan Grielens, directeur Vrije-CLB-Koepel - mevrouw Inge Van Trimpont, directeur Permanente Ondersteuningscel CLB GO! - prof. dr. Piet Van Aevermaet, directeur Steunpunt Diversiteit en Leren - de heer Luc Heyerick, departementshoofd Onderwijs en Opvoeding, stad Gent - de heer Joël Boussemaere, ondervoorzitter Organisatie Directeurs Vlaams Basisonderwijs

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.