U bent hier

Agenda

van Kathleen Helsen, Kathleen Deckx, Vera Celis, Paul Delva, Fatma Pehlivan, Goedele Vermeiren en Sabine Poleyn
1042 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Ann Brusseel en Elisabeth Meuleman
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers: - de heer Jean Pierre Verhaeghe, voorzitter LOP Basisonderwijs Gent - de heer Paul Mahieu, voorzitter LOP Basisonderwijs Antwerpen - mevrouw Sara De Meerleer, deskundige LOP Basisonderwijs Brussels Hoofdstedelijk Gewest - de heer Danny Pijls, coördinerend directeur Scholengemeenschap Katholiek Secundair Onderwijs Leuven - de heer Walter Roggeman, directeur Sint-Jozef-Klein-Seminarie Sint-Niklaas - de heer Joël Boussemaere, Organisatie Directeurs Vlaams Basisonderwijs (ODVB) - een vertegenwoordiger van het Vlaams Secretariaat Katholiek Onderwijs (VSKO) - de heer Bob Loisen, Onderwijssecretariaat van de Steden en Gemeenten van de Vlaamse Gemeenschap (OVSG) - een vertegenwoordiger van GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap
van Kathleen Helsen, Kathleen Deckx, Vera Celis, Paul Delva, Fatma Pehlivan, Goedele Vermeiren en Sabine Poleyn
1042 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Ann Brusseel en Elisabeth Meuleman
Gemeenschapsaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.