U bent hier

Agenda

van Lode Ceyssens aan minister Philippe Muyters
1779 (2010-2011)
Gedachtewisseling met de auteurs van de studie 'Evaluerend onderzoek naar de effectiviteit van de uitvoering van het ruimtelijk beleid in Vlaanderen' (juli 2010), uitgevoerd door het Instituut voor de Overheid van de K.U. Leuven, SumResearch, het departement Architectuur van de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst (Sint-Lucas) en de Nijmegen School of Management

De studie is beschikbaar op intranet, commissiedossier LEE, rubriek Ruimtelijke Ordening, Beleidsdocumenten

van Mercedes Van Volcem, Gwenny De Vroe, Karlos Callens en Sven Gatz
922 (2010-2011) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.