U bent hier

Agenda

Evaluatieverslagen van de milieubeleidsovereenkomsten voor reclamedrukwerk, persdrukwerk, oude en vervallen geneesmiddelen, gebruikte frituurvetten en -oliën, afgewerkte olie, afvalbatterijen, afvalloodstartbatterijen, afvalbanden, afgedankte voertuigen en afgedankte elektrische en elektronische apparatuur
(artikel 12 van het decreet van 15 juni 1994 betreffende de milieubeleidsovereenkomsten)
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking

De evaluatieverslagen staan op intranet in het commissiedossier LEE, rubriek Leefmilieu en Natuur, Beleidsdocumenten

van Veli Yüksel aan minister Joke Schauvliege
581 (2010-2011)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.