U bent hier

Agenda

Ontwerp van beheersovereenkomst voor 2011-2015 tussen het Auditcomité van de Vlaamse Administratie en IVA Interne Audit van de Vlaamse Administratie
Gedachtewisseling met de heer Kris Peeters, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid, Landbouw en Plattelandsbeleid
Benoeming van een verslaggever
De leden wordt verzocht het overgezonden ontwerp van beheersovereenkomst voor 2011-2015 tussen het Auditcomité van de Vlaamse Administratie en IVA Interne Audit van de Vlaamse Administratie mee te brengen.
Het ontwerp van beheersovereenkomst voor 2011-2015 tussen het Auditcomité van de Vlaamse Administratie en IVA Interne Audit van de Vlaamse Administratie is terug te vinden op het intranet, commissiedossier FIN, rubriek Beheersovereenkomsten.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.