U bent hier

Agenda

van Steve D'Hulster aan minister Hilde Crevits
157 (2010-2011)
van Filip Watteeuw en Hermes Sanctorum-Vandevoorde
245 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met het Instituut voor Samenleving en Technologie over een actuele stand van zaken met betrekking tot rekeningrijden en slimme verkeerssturing Hoorzitting over het tweede advies Rekeningrijden van de Mobiliteitsraad van Vlaanderen (MORA) met de heer Frank Van Thillo, secretaris MORA en mevrouw Ann Wuyts
Verslagmoment over de Europese ministerraad Transport van 14 en 15 oktober 2010 met mevrouw Joke Bamps, Vlaams transportattaché bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie
40 (2009-2010)
Regl. art. 86, 4

De leden wordt verzocht het overgezonden verzoekschrift mee te brengen

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.