U bent hier

Agenda

van Jos De Meyer aan minister Geert Bourgeois
144 (2010-2011)
Groenboek Onroerend Erfgoed van de heer Dirk Van Mechelen
Conceptnota Onroerend Erfgoeddecreet van de heer Geert Bourgeois, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering, Toerisme en Vlaamse Rand
Benoeming van een verslaggever en toelichtingen
Het groenboek, de conceptnota en de adviezen van de Strategische Adviesraad Ruimtelijke Ordening en Onroerend Erfgoed, de Vlaamse Adviesraad voor Bestuurszaken en de Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen staan op intranet in het commissiedossier LEE, rubriek Onroerend Erfgoed
van Mark Demesmaeker, Marcel Logist, Eric Van Rompuy, Tine Eerlingen, Mia De Vits, Tom Dehaene en Paul Delva
586 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Michèle Hostekint
van Bart Caron, Dirk Peeters en Hermes Sanctorum-Vandevoorde
611 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Michèle Hostekint
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.