U bent hier

Agenda

van Wilfried Vandaele, Lode Ceyssens, Bart Martens, Liesbeth Homans, Valerie Taeldeman, Michèle Hostekint en Tinne Rombouts
349 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Dirk Peeters
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - de Raad voor Vergunningsbetwistingen - de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) - de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) - de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning (VRP)
van Pieter Huybrechts, Wim Wienen, Stefaan Sintobin, Marleen Van den Eynde, Katleen Martens en Agnes Bruyninckx-Vandenhoudt
173 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Dirk Peeters
Gewestaangelegenheid
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.