U bent hier

Agenda

Gemeenschappelijke commissie met de Commissie voor Onderwijs en Vorming van de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
Voorzitters: mevrouw Bianca Debaets en de heer Boudewijn Bouckaert
Onderlinge gedachtewisseling over het lerarentekort in Brussel en over de capaciteit van het Nederlandstalig basisonderwijs in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest
De leden van de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand worden eveneens uitgenodigd de vergadering bij te wonen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.