U bent hier

Agenda

Verslagmoment over de Europese ministerraden Landbouw en Visserij van 19-20 oktober en 19-20 november 2009 met de landbouwattaché van de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de EU
Gedachtewisseling over het Strategisch Plan Biologische Landbouw 2008-2012, Jaarplan 2010, met de Afdeling Duurzame Landbouwontwikkeling van het Departement Landbouw en Visserij en een vertegenwoordiger van het kabinet van de minister-president

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.