U bent hier

Agenda

van Hilde Crevits
217 (2009-2010) nr. 1
Verslaggevers
Sas van Rouveroij en Bart Martens
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en bespreking

De leden wordt verzocht de overgezonden adviezen mee te brengen: de adviezen van de Vlaamse Jeugdraad, de Vlaamse Reizigersbond, de Vlaamse Raad van Autobus- en Autocarondernemers en van Reisorganisatoren

Hoorzitting over het advies van de Mobiliteitsraad van Vlaanderen (MORA) over de beleidsnota Mobiliteit en Openbare Werken
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.