U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
233 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XII. DAB Linkerscheldeoever Hoofdstuk XIX. Vreemd vermogensgarantie in het kader van eerste openbaar vervoersproject van de eerste fase van het Masterplan Antwerpen Hoofdstuk XXII. Slotbepalingen (Bevoegdheden Mobiliteit en Openbare Werken van mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Zie blz. 39 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

van de Vlaamse Regering
234 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XV. Vismijncomplex stad Oostende Hoofdstuk XVI. Machtiging erfpachtovereenkomst met stad Oostende Hoofdstuk XIX. Slotbepalingen (Bevoegdheden Mobiliteit en Openbare Werken van mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Zie blz. 40 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.