U bent hier

Agenda

233 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XII. DAB Linkerscheldeoever Hoofdstuk XIX. Vreemd vermogensgarantie in het kader van eerste openbaar vervoersproject van de eerste fase van het Masterplan Antwerpen Hoofdstuk XXII. Slotbepalingen (Bevoegdheden Mobiliteit en Openbare Werken van mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Zie blz. 39 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

234 (2009-2010) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk XV. Vismijncomplex stad Oostende Hoofdstuk XVI. Machtiging erfpachtovereenkomst met stad Oostende Hoofdstuk XIX. Slotbepalingen (Bevoegdheden Mobiliteit en Openbare Werken van mevrouw Hilde Crevits, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Zie blz. 40 van de afdrukversie voor alle stukken die betrekking hebben op dit agendapunt

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.