U bent hier

Vergadering

dinsdag 8 december 2009, 14.00u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Ingrid Lieten
209 (2009-2010) nr. 1
Verslaggevers
Wilfried Vandaele en Jurgen Verstrepen
Gemeenschapsaangelegenheid
Advies van de Sectorraad Media op de beleidsnota Media 2009-2014 Benoeming van een verslaggever, toelichting door de minister, de Sectorraad Media en bespreking
van Ingrid Lieten
209 (2009-2010) nr. 1
Verslaggevers
Wilfried Vandaele en Jurgen Verstrepen
Gemeenschapsaangelegenheid
Advies van de Sectorraad Media op de beleidsnota Media 2009-2014 Gedachtewisseling met mevrouw Ingrid Lieten, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding

De leden wordt verzocht het overgezonden advies van de Sectorraad Media mee te brengen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.